Nationale Franchise Beurs
Fast Casual Beursnieuws Ondernemerschap

Ondernemer worden? Kom naar De Nationale Franchise Beurs

Aangeboden door: Horecava
maandag, 9 september 2024

Ben je geïnteresseerd in ondernemerschap en overweeg je een eigen bedrijf te starten? Of wil je onderdeel worden van een succesvolle franchiseformule? Bezoek dan De Nationale Franchise Beurs op 11 en 12 oktober 2024 in de Evenementenhal Gorinchem. Deze beurs biedt een unieke gelegenheid om direct in gesprek te gaan met franchisegevers, franchisenemers en adviseurs.

Voor wie is de beurs interessant?

De Nationale Franchise Beurs is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in ondernemerschap. Of je nu al ervaring hebt als ondernemer of je nog aan het oriënteren bent, de beurs biedt waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden. Tijdens de beurs kun je je persoonlijk laten adviseren door experts en ervaren ondernemers waardoor je erachter komt welke formule het beste bij jou past.

Groot aanbod aan (nieuwe) evenementen

  • Meet The Director: nieuw deze editie is Meet the Director, een serie speeddates op vrijdag 11 oktober om 14:00 uur waarbij kandidaten tien minuten persoonlijke vragen kunnen stellen aan een directeur van een bekende franchiseformule. Als kandidaat kan je je inschrijven voor een speeddate via franchisebeurs.nl
  • Het Pitch Plein: op het Pitch Plein kunnen franchiseformules hun concept in 15 minuten presenteren. Dit plein bevindt zich op de beursvloer en is vrij toegankelijk, waardoor bezoekers in en uit kunnen lopen.
  • Taste Your Franchise: taste your Franchise vindt plaats op Het Horecaplein, waar horecafranchises hun producten presenteren. De focus ligt op de producten zelf, niet op de formule, waardoor de presentaties ene hoog fungehalte hebben. Bezoekers kunnen proeven en zien hoe gerechten worden bereid, met bij sommige presentaties de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen.
  • Het Overname Plein: op Het Overnameplein vind je een overnamewand met ruim 100 beschikbare overnames, gesorteerd op provincie. Het gaat om mogelijkheden waarbij bestaande franchisenemers op zoek zijn naar een opvolger voor hun draaiende vestiging. De adviseurs van Bedrijventekoop.nl staan hier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Seminars & workshops: op de franchisebeurs zijn er twee goedgevulde programma’s met seminars en workshops over uiteenlopende onderwerpen zoals financiering, juridische aspecten van franchising, marketing en groei.
  • Uitreiking Franchisenemer van het Jaar: op zaterdag 12 oktober om 12:30 uur vindt de uitreiking van Franchisenemer van het Jaar 2024 plaats op Het Horecaplein. De drie finalisten pitchen nog één laatste keer waarom zij met de titel naar huis moeten gaan. De aanwezige bezoekers mogen hun stem uitbrengen. 

 

Gratis entreekaart aanvragen

De Nationale Franchise Beurs vindt plaats op 11 en 12 oktober 2024 in de Evenementenhal Gorinchem en is geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vraag hier gratis entreekaarten aan en ontdek de wereld van franchising en ondernemerschap. Tot slot ontvangt elke bezoeker een gratis exemplaar van De Nationale Franchise Gids t.w.v. € 35.

Kijk voor alle informatie op franchisebeurs.nl of neem contact met ons op door te bellen naar 055 8200 226 of stuur een e-mail naar info@franchisebeurs.nl.