Koude dranken

Van frisdrank tot bier en van gedestilleerd tot soda’s, drank speelt een centrale rol in de horeca. Ondernemers experimenteren en de wereld van koude dranken is volop in beweging. Nieuwe combinaties, verhalen, producten, concepten en ingrediënten bieden je in deze hal eindeloze mogelijkheden om je assortiment te verrijken en gasten te verrassen. Dranken geven je mooie marges en omzetkansen, dus ideaal om hier juist nu meer in te investeren.

Waarom jij naar Koude dranken moet

Koude dranken is de plek op Horecava waar fabrikanten en distributeurs van spirits, sodas, mixers, bartools en barsupplies te vinden zijn. Deze hal kennen we dan ook als ‘Bar hal’. Speciaal bier zit in de lift, waarbij unieke smaken hun intreden doen. Maar ook 0.0 bieren worden steeds populairder. Merk jij ook dat door een toenemend bewustzijn over gezondheid de vraag naar low- & non-alcohol dranken stijgt? Hoe je hierop inspeelt, deze (nieuwe) doelgroep aanspreekt en de kansen op het gebied van rendement behalen wordt beantwoord binnen het thema Koude dranken. Ontdek ook oplossingen om te blijven draaien nu er minder gespecialiseerd personeel beschikbaar is.

Waar vind je het thema Koude dranken?

Het thema Koude dranken vind je in hal 7: bekijk hier de beursvloer.

Programma thema Koude dranken

Pop-up Bar

De vraag naar cocktails, mocktails, mixers, kwalitatieve soda’s en no- & low alcohol houdende drankjes neemt toe. En waar maak je als (horeca)ondernemer kennis met het (nieuwe) aanbod in de markt? Bij de Pop-Up Bar! In een sfeervolle omgeving maken de bartenders in de Pop-Up Bar de mooiste mixen met verschillende dranken en verrassende smaakcombinaties. Benieuwd naar het verhaal achter een ingrediënt of drankje? Je hoeft het alleen maar te vragen!

LEES MEER