Exposeer op horecava.nl

Horecava staat het hele jaar door in contact met jouw doelgroep, niet alleen in januari op de beurs. Met meer dan 2.000.000 unieke bezoekers per jaar is de website van Horecava de ideale manier om jouw merk te laden, jouw product onder de aandacht te brengen of meer uit de beursdeelname te halen.

Een featured article op Horecava.nl

Schrijf een artikel over jouw merk, product of dienst dat je bij jouw doelgroep onder de aandacht wil brengen. Het artikel wordt geredigeerd, voorzien van de juiste thematags en SEO geoptimaliseerd. We plaatsen het artikel op horecava.nl en nemen hem mee in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. 

€ 595,00 (exclusief schrijven)
€ 1.295,00 (inclusief schrijven)

Banners

Versterk je boodschap met een banner. Neem contact met ons op voor de verschillende banner mogelijkheden en formaten. 

Banner op de website (10.000 views) € 400,00
Banner in een Horecava nieuwsbrief € 365,00
   

Jouw logo op Horecava.nl

Extra zichtbaarheid en bezoekers krijg je met een logovermelding. We bieden twee verschillende posities met link naar jouw eigen website of een specifieke pagina: 

  • Logo vermelding boven deelnemerslijst
    periode: van oktober tot en met januari
    Link naar jouw eigen website of een specifieke pagina;
  • Logovermelding bovenaan themapagina 
    periode: gehele jaar mogelijk 
    Link naar jouw eigen website of een specifieke pagina.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de logo’s op beide plaatsen onder de aandacht te brengen.

Tarief (per plaatsing): € 350,00

Whitepaper

Thought leadership en leads die echt in jouw product geïnteresseerd zijn creëer je met een goede whitepaper die jouw target groep kan downloaden op Horecava.nl. De whitepaper wordt geplaatst op de website en meegenomen in onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Tarief: op aanvraag.

De informatie en prijzen genoemd op deze website zijn een indicatie waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Prijzen kunnen veranderen onder invloed van de tijd van het jaar, of de combinatie waarin producten worden afgenomen. Voor een sluitende offerte neemt u contact op met één van onze sales consultants. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Online exposeren op Horecava.nl

Naast 4 dagen in januari, deelt Horecava 365 dagen per jaar trends, ontwikkelingen, tips en inspiratie over de foodservicebranche via de website, nieuwsbrieven en social media kanalen. Wil jij jouw specifieke doelgroep bereiken, leads verzamelen en een betere return on event? De horeca bereik je met Horecava!

Tim van Tiel
Tim van Tiel
Senior Sales Consultant
Noortje Slootweg
Noortje Slootweg
Sales Consultant
Andy van Zuidam
Andy van Zuidam
Sales Consultant
Elza Tienpont
Elza Tienpont
Sales Consultant