Beursprofiel Horecava

Doelgroep – bezoekers

Al ruim 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De bezoeker van Horecava is een professional die blijft innoveren en altijd op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, design en techniek. Een bezoeker van Horecava is een horecaliefhebber met hart voor haar vak, voor haar zaak en voor de branche. Daarnaast zijn de bezoekers van Horecava beslissers met durf en visie. Horecava is voor hen niet zo maar een uitje. Horecava is de start van het nieuwe horecajaar en de plek om daar de juiste producten en leveranciers bij te vinden.

Exposanten

Door het diverse aanbod aan exposanten is Horecava een one-stop-shop. Je hoeft maar één horecabeurs per jaar te bezoeken om alles te zien, ontdekken en ervaren wat nodig is voor een succesvol horecajaar: Horecava 2024.

Op Horecava staan exposanten ingedeeld in de volgende thema’s: Food & Wine, Fast Casual, Koude dranken, Koffie, Thee & Cacao, Bakkerij & Patisserie, Interieur & Design, Grootkeuken, Tech & Dienstverlening. Daarnaast is er speciale aandacht voor personeel, start-ups en innovatie door middel van een TrendLAB, Start-upLAB en PersoneelsHUB.

Feiten & Cijfers

  • Horecava bestaat al ruim 65 jaar;
  • Het is de grootste horecabeurs van Nederland;
  • De volgende editie vindt plaats van 13 t/m 16 januari 2025 in RAI Amsterdam;
  • Meer dan 60.000 bezoekers;
  • Ruim 25.000 vierkante meter beursvloer;
  • Bijna 700 exposanten.