Bakkerij & Patisserie

Bij het thema Bakkerij en Patisserie word je zowel meegenomen in het oude ambacht als in de nieuwste trends. Trends op het gebied van brood, glutenvrij, vegan en nieuwe (bak)technieken. En hoe ga je duurzaam om met grondstoffen en waar valt meer marge te halen? Ook vinden er continu demonstraties plaats waarbij het verhaal van de ondernemers tot leven komt door het zien en proeven van hun producten.

Waarom jij naar Bakkerij & Patisserie moet

Boulangerie en patisserie is natuurlijk fantastisch voor consumptie, maar je kunt er ook indrukwekkende showstukken van maken. Daarnaast zijn er steeds meer restauranthouders die meerdere broodvarianten aanbieden of ervoor kiezen hun brood zelf te maken. Bieden deze uitbreidingen ook daadwerkelijk een meerwaarde? En wat zijn de gevolgen van het uitbreiden van je zaak met een koffiecorner of lunchroom? Ontdek hoe je inspeelt op de heersende trends omtrent smaak, consumptiemoment en beleving.

Waar vind je het thema Bakkerij & Patisserie?

Het thema Bakkerij & Patisserie vind je in hal 12: bekijk hier de beursvloer.

Programma thema Bakkerij & Patisserie

Coffee Concepts

Hoe speel je als ondernemer in op de trends van vandaag? Bakkers breiden hun zaak uit met een koffiecorner of lunchroom en andersom. Hier draait het tegenwoordig niet alleen meer om smaak, maar juist ook om het verhaal achter de koffie- en cacaobonen en theebladeren en van welk graan wordt jouw favoriete brood gemaakt? Zie en leer hoe je voldoet aan de kwaliteitseisen van nu: smaak, ingrediënten, apparatuur en service.

LEES MEER