Theater

Het theater bevindt zich tijdens Horecava 2025 naast het TrendLAB dat komende editie in het teken staat van: 'Food Flex'. Het theaterprogramma biedt een gevarieerd aanbod aan symposia voor verschillende doelgroepen. Dit maakt de TrendLAB omgeving een plek waar kruisbestuiving plaatsvindt, de doelgroep de juiste partners ontmoet, waar kennis gedeeld wordt en ervaringen uitgewisseld.

In tijden van een veranderende wereld, een moeilijke arbeidsmarkt, nieuwe uitdagingen en slimme technologie stel je als horecaprofessional jezelf de vraag: hoe ga je om met de veranderende gast? In het TrendLAB theater helpen we je verder, inspireren we je en stomen je klaar voor de toekomst tijdens diverse sessies.

Het theater aanbod

Maandag 13 januari 2025

Opening Horecava

Officiële opening Horecava 2025

Horecava 2025 wordt op maandag 13 januari 2025 officieel geopend door Florentine Rijkmans, Director Horecava. En samen met Puck Wilbers reiken we de Horecava Awards uit.

Meer informatie over de Horecava Awards 

PersoneelSymposium

PersoneelSymposium

Hoe trek je talent aan en behoud je hen in een concurrerende markt met hoge verwachtingen? En hoe creëer je een inspirerende, efficiënte werkomgeving met het oog op financiële uitdagingen? Het PersoneelSymposium biedt praktische inzichten over generatieverschillen, ondernemend gedrag en inclusief werkgeverschap om als werkgever en onderneming succesvol te zijn.

Meer informatie over de invulling van het PersoneelSymposium volgt binnenkort.

Dinsdag 14 januari 2025

Care & Cure Symposium

Care & Cure Symposium

Ontdek digitale innovaties en gepersonaliseerde zorg tijdens dit baanbrekende evenement. Vooraanstaande experts, technologische pioniers en zorgleiders komen samen om te bespreken hoe we de kwaliteit van leven kunnen verrijken, herstel kunnen bevorderen en positieve gezondheid kunnen stimuleren.

Meer informatie over de invulling van Care & Cure Symposium 2025 volgt binnenkort.

Terugblik Care & Cure Symposium 2024 

De Toekomst is NU met FCSI Nederland

Bijeenkomst FCSI Nederland

FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt tijdens deze sessie innovatieve oplossingen en inzichten over uitdagingen binnen de foodservicebranche.

Meer informatie over de invulling van de FCSI Nederland bijeenkomst volgt binnenkort.

Terugblik bijeenkomst FCSI Nederland 2024 

Woensdag 15 januari 2025

Marketing Breakfast Club op Horecava 2024

Marketing Breakfast Club

Als marketeer word je in één ochtend ge-update over een actueel maatschappelijk onderwerp. Het thema van komende editie wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Meer over de Marketing Breakfast Club 2024 

Start-up Pitches

Start-up Pitches

Innovatie is noodzaak in de foodservicebranche. Alle deelnemers aan het Start-upLAB krijgen de kans om hun product, dienst of concept te tonen aan potentiële investeerders en klanten door te pitchen in het theater. Kom een kijkje nemen en zie hoe startende ondernemers hier hun podium pakken.

Lees meer over de Start-up Pitches 

Donderdag 16 januari 2025

Hospitality NXT Symposium

Hospitality NXT Symposium

Ontdek het krachtige serviceconcept van de toekomst, creëer een gastvrije en inspirerende werkomgeving en stimuleer sociale interactie en creativiteit. Samen onderzoeken we innovatieve serviceconepten die de fysieke werkomgeving transformeren en organisatie-identiteit versterken.

Meer informatie over de invulling van Hospitality NXT 2025 volgt binnenkort.

Terugblik Hospitality NXT Symposium 2024 

ART & Leisure

ART & Leisure

Onder het motto 'programmering boeit, hospitality bindt' geven we je tijdens ART & Leisure inzicht in het aantrekken en behouden van bezoekers, het onderscheiden in een competitieve markt en diverse business modellen en het resultaat ervan. Ervaar de toekomst van Art & Leisure op ons dynamische symposium en laat je inspireren!

Meer informatie over de invulling van ART & Leisure volgt binnenkort.