Word exposant op Horecava

Al meer dan 65 jaar is Horecava het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De afgelopen jaren zijn we dit iedere dag van het jaar op Horecava.nl. Horecava biedt een platform voor en door de branche. Een platform waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. Daarnaast is ons platform Horecava.nl er altijd om de laatste trends binnen de horecabranche met jullie te delen.

Exposeren op de eerstvolgende Horecava van 13 t/m 16 januari 2025 in RAI Amsterdam? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure exposeren Horecava

Direct een stand reserveren? Bekijk welke plekken nog beschikbaar zijn

Exposeren op Horecava 2025

We genieten na van een succesvolle Horecava 2024. Wil jij daar volgend jaar ook (weer) bij zijn?
Boek dan nu jouw stand met een grote kans op een plek naar keuze.
Of laat één van onze sales consultants jou adviseren. 

MEER WETEN

Exposeren op Horecava.nl

Nieuwsbrief

Social Media

Website

MEER WETEN

Gedurende 4 dagen interactie met duizenden bezoekers

Tijdens Horecava ontmoet je in 4 dagen veel foodservice professionals, jouw (nieuwe) leads. Op dit event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid je producten en diensten aan diverse doelgroepen te presenteren: jouw merk of dienst staat in de schijnwerpers. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promopoint en van partnership binnen één van de deelevenementen tot bestickering van entreedeuren en website banners. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

"Horecava is een unieke beurs met een brede doelgroep waar veel beslissingsbevoegden zelf naartoe komen om zich te laten inspireren over de nieuwste plannen, trends en ontwikkelingen. Een logische keuze als je een sterk concept hebt!"

Bryan Hilders, Chocomel

"De grootste horecavakbeurs waarbij alle aspecten binnen de horeca worden uitgelicht, daar kunnen wij als NTF niet aan ontbreken. Ons belangrijkste doel: ondernemers niet vertellen hoe je een goed product maakt, maar juist vertellen hoe goed onze producten hen maakt. Het is fijn om tijdens Horecava de verbinding te hebben met horecaondernemers, professionals en samenwerkingspartners."

Elke Lausberg, NTF

"Samen staan we sterk, dat zie je elk jaar op Horecava, hét contactmoment om de branche te ruiken, voelen, beleven… Zeker nu is het de aftrap van een jaar vol nieuwe kansen."

René Eijsink, Eijsink

Uw doelstellingen

Een succesvolle deelname begint bij het stellen van duidelijke doelstellingen. Wat wil je bereiken en wanneer beschouw je jouw deelname als een succes? Onze experts kunnen je helpen de doelstellingen van jouw bedrijf te bereiken, zowel online als offline. Of het nu gaat om het stimuleren van de verkoop, het vergroten van de naamsbekendheid, het opbouwen van netwerken of het genereren van leads; wij helpen je graag met het bedenken van een plan om dit te realiseren.

Branding

Maak een onuitwisbare indruk. De Horecava biedt een platform dat je kan helpen jouw merk onder de aandacht te brengen en jouw imago te versterken. Bereik je bedrijfsdoelstellingen door de interactie met jouw publiek, zowel online als offline.

Leads

4 beursdagen plus kansen gedurende het hele jaar; de Horecava helpt je een groot aantal (internationale) leads te genereren. Bereik jouw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met jouw publiek, zowel online als offline.

Relatiebeheer

Ontmoet jouw huidige klanten en nieuwe, potentiële klanten face-to-face tijdens de Horecava. Bouw aan je netwerk door een onvergetelijke ervaring te bieden. Bereik jouw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met jouw publiek, zowel online als offline.

Sales

No traffic, no leads!
Verhoog de verkoop tijdens de Horecava door de hele horeca, fastservice, catering, logies en leisure branche te ontmoeten. Bereik de doelstellingen van jouw bedrijf door zowel online als offline met jouw klanten te communiceren. Wij staan klaar om een plan te maken om jouw doelstellingen te bereiken.

Contact met onze sales consultants

Heb je vragen over deelname aan Horecava of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden op ons platform dat 365 dagen per jaar ondernemers in de branche samenbrengt? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem direct contact met op met onze sales consultants. Zij staan voor je klaar en denken graag met je mee!

Tim van Tiel

Tim van Tiel

Senior Sales Consultant

Koffie, Thee & Cacao
Grootkeuken
TrendLAB

Noortje Slootweg

Noortje Slootweg

Sales Consultant

Koude dranken
Tech & Dienstverlening

Andy van Zuidam

Andy van Zuidam

Sales Consultant

Wine
Fast Casual
Bakkerij & Patisserie
Start-upLAB

Elza Tienpont

Elza Tienpont

Sales Consultant

Food
Interieur & Design

4 Zekerheden bij deelname aan Horecava

Advies

Uw ambities zijn belangrijk. We helpen u graag met het bereiken van uw doelstellingen.

Experts

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het organiseren van evenementen in het topsegment.

Locatie

RAI Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, per auto. We bevinden ons op slechts enkele minuten van het stadscentrum.

Waardevolle ontmoetingen

De Horecava brengt de horeca, fastservice, catering, logies en leisure branche samen.