Exposanten waarschuwing

De UFI, brancheorganisatie voor de tentoonstellingswereld, waarschuwt voor misleidende mailingen van uitgevers als Construct Data Verlag (Fair Guide) en Expo Guide uit Mexico. Deze organisaties benaderen exposanten, met een aanbieding voor opname in digitale publicaties. Daarbij gebruiken ze formulieren die sterk lijken op de formulieren voor opname in een beurscatalogus. Wie er op ingaat, krijgt een gepeperde rekening voor een publicatie die niets met de beursorganisatie te maken heeft.

Meer informatie vindt u op www.ufi.org.

RAI Amsterdam is op generlei wijze gelieerd aan initiatieven van Construct Data Verlag (Fair Guide), Expo Guide of andere, gelijksoortige firma’s.

Voorbeeld brieven, invulformulieren en factuur (Engels)

Zie onderstaande voorbeelden van brieven en mailings die niet afkomstig zijn vanuit Horecava

Deze brief, afkomstig van de International Fairs Directory, komt niet vanuit Horecava. Je hoeft niks met deze brief te doen.

Brief International Fairs Directory

Contacts list & Client list

Er worden mails verstuurd met onderwerp HORECAVA Contacts list en CLIENT LIST OF HORECAVA, met de vraag of je de bezoekerslijst zou willen ontvangen. Deze mail komt niet vanuit Horecava, het delen van deze informatie is namelijk verboden. Graag mails verwijderen.

Exposantenwaarschuwing: HORECAVA Contacts list
Exposantenwaarschuwing: CLIENT LIST OF HORECAVA