Zo was Horecava 2024

Horecava is dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar kunnen ontmoeten. Van 8 t/m 11 januari 2024 vond de laatste editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam. Vier dagen, negen hallen, 700 exposanten en ruim 64.000 bezoekers: het was een onvergetelijk evenement vol ontmoetingen, inspiratie, trends, innovatie en een geweldige sfeer! Geniet nog even na van de 67e editie met de aftermovie!

Ben jij er de volgende editie bij? Deelnemen aan Horecava 2025, of de beurs bezoeken, kan van 13 t/m 16 januari 2025.

Wat was er te zien op Horecava 2024

Terugblik activiteiten Horecava

Altijd iets te zien en te beleven

Op Horecava is altijd wat te zien en te beleven. Er was volop inspiratie op onder andere het TrendLAB en Start-upLAB, bezoekers volgden masterclasses in de Pop-up Bar of maakten kennis met ambachtelijke producten op de Food Markt.

ALLES OVER DE ACTIVITEITEN

Terugblik wedstrijden Horecava

Wedstrijden

Van innovatieprijzen tot culinaire awards, er werd tijdens Horecava weer om veel mooie prijzen gestreden. Van de diverse spannende wedstrijden van het Gastronomisch Gilde en De Lekkerste Wedstrijden tot het NK Koffie en NK Biertappen.

ALLES OVER DE WINNAARS

Terugblik theater Horecava

Theater programma

Hoe ga je om met de veranderende wereld én gast? Het theater was een plek voor kruisbestuiving en kennisdeling. Tijdens diverse symposia werden horecaprofessionals geïnformeerd, geïnspireerd en klaargestoomd voor de toekomst.

ALLES OVER HET THEATER

Blijf op de hoogte | Ontvang artikelen, interviews en het laatste nieuws uit de horecabranche

Deelnemen aan Horecava 2025

Exposeren op Horecava 2025

Horecava is de grootste horecabeurs van Nederland. Met ruim 64.000 bezoekers en 700 exposanten was Horecava 2024 een enorm succes. Wil jij er volgend jaar (weer) bij zijn? Loop jouw plek op Horecava 2025 niet mis!

MEER OVER EXPOSEREN 

Tarieven

Verhoog je omzet en kom in contact met jouw (potentiële) klanten. Boek je uiterlijk 26 mei 2024 jouw stand, dan profiteer je van een voordelig tarief én een grotere kans op een plek naar keuze. Bekijk alle tarieven voor deelname. 

TARIEVEN HORECAVA 2025 

Online exposeren

Naast vier dagen beurs, deelt Horecava ook 365 dagen per jaar het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen binnen de branche via ons online platform. Bekijk hoe we jou kunnen helpen je doelstellingen te behalen.

MEER OVER ONLINE EXPOSEREN