Fast Casual

Fast casual richt zich op kwalitatief goed eten met een bereidingstijd van onder de 15 minuten. Hiermee sluit het concept aan op de huidige vraag van de consument: snelheid, kwaliteit, diversiteit, gemak, balans, gezond en duurzaam. Denk hierbij aan pokébowls, wraps, salades of unieke (vegetarische) burgers. Maar ook alles omtrent ijs(machines), mobiele foodsolutions, franchiseconcepten en duurzame maaltijdverpakkingen vind je terug bij het thema Fast Casual. Ontvang tips & tricks zodat jij jouw gasten, die voor hun plezier snel even iets willen eten, nog beter kunt voorzien van kwaliteit, gastvrijheid, nieuwe maaltijdoplossingen en gezonde en duurzame opties.

Waarom jij naar Fast Casual moet

Streetfood is booming en er heerst een groeiende behoefte naar gemak onder consumenten. Zij komen voor hun plezier even snel iets eten. Binnen deze korte tijd moeten zij een goede ervaring beleven en het liefst weer terugkomen. Hoe kan je daar als ondernemer voor zorgen? Hoe creëer je een onderscheidend en kwalitatief goed aanbod en blijf je ook constant kwaliteit leveren? En hoe speel je in op de groeiende trend van gemak onder de consument? De service en bereiding van fast casual maaltijden gaat vaak samen met nieuwe technieken, waardoor een grote efficiënte wordt bereikt. Ook deze technieken komen aan bod in de Fast Casual hal. Samen met de manier van (duurzaam) verpakken, serveren en het presenteren van het aanbod in jouw horecazaak.

Waar vind je het thema Fast Casual?

Het thema Fast Casual vind je in hal 10 en 11: bekijk hier de beursvloer.

Programma thema Fast Casual

De Lekkerste Wedstrijden

De Lekkerste Wedstrijden zijn dé wedstrijden in het Fast Casual segment en elk jaar weer een spektakel om naar te kijken! Vier dagen lang geniet je van spraakmakende wedstrijden en kun je in diverse categorieën koks aan het werk zien, denk aan het Lekkerste Broodje of de Lekkerste Vegan Burger. Deelnemers uit heel het land strijden om de winst met hun verrassende smaakexplosies, combinaties van ingrediënten en bereidingswijzen. En nieuw tijdens Horecava 2023 is het NK Pizza Bakken en de wedstrijd om de Lekkerste Pasta. Ben jij erbij?

LEES MEER