Start-upLAB

De wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen is continu in beweging. Het is voor ondernemers en leveranciers van groot belang in te spelen op het veranderende consumentengedrag en tegelijkertijd rekening houden met een duurzame inzet van mens, dier en milieu. In het Start-upLAB, onderdeel van het TrendLAB, staan tientallen bekende en onbekende start-ups die nieuwe initiatieven, producten en diensten presenteren. Van nieuwe smaken voor je vegan borrelgerechten tot slimme technologische oplossingen. Val van de ene innovatie in de andere op het Start-upLAB.
Het Start-upLAB is een playground waar bekende en onbekende start- en scale-ups hun innovatie presenteren en pitchen. Nieuwe ondernemers op de markt en doorgewinterde foodservice professionals ontmoeten elkaar en voor beide is het Start-upLAB een podium voor vruchtbare samenwerkingen. Ontmoet beginnende ondernemers, test hun producten, win bedrijfsadvies in bij gevestigde partners en praat met elkaar over innovaties en nieuwe ideeën binnen de foodservicebranche. Door middel van ronde tafelsessies, workshops en challenges kom je tot nieuwe inzichten en ideeën binnen de bestaande industrie. Zo wordt de start-up community samengebracht met de industrie, wat kan leiden tot nieuwe ontwikkelingen, inzichten en oplossingen in de markt.

 

In het theater wordt een geselecteerd aantal pitches beoordeeld door een panel en kun jij als bezoekers je kennis verrijken. Er komt van alles aan bod, zoals ‘groene’ relatiegeschenken, kruidenthee die de natuur herstelt, plantaardige kazen en nog veel meer.
Start-upLAB Horecava

Laat jouw start- of scale-up zien

Wil je jouw start- of scale-up laten zien aan de foodservice branche tijdens dé foodservice beurs van Nederland? Dit is de ideale kans om jouw product aan de branche te laten zien. Valideer je product tijdens de beurs of vind nieuwe partners, leveranciers, afnemers en investeerders tijdens Horecava.

Neem contact op met één van onze sales consultants.