NK De Lekkerste 2025
Fast Casual Wedstrijden Beursnieuws

Inschrijving geopend voor bijzondere editie van NK De Lekkerste

Aangeboden door: Horecava
maandag, 2 september 2024

De inschrijving voor het NK De Lekkerste 2025 is geopend. Het jaarlijkse evenement voor de fast casual branche vindt zoals altijd plaats tijdens Horecava in RAI Amsterdam, komende editie van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2025. Het NK De Lekkerste 2025 belooft om verschillende redenen een speciale editie te worden.

Ervaren professionals, aanstormende talenten en nieuwkomers zijn allemaal van harte welkom tijdens het NK De Lekkerste. Van chef-koks en eigenaren tot leerlingen en stagiairs; allemaal hebben ze namens hun bedrijf hun kookkunsten getoond op het imposante podium in hal 11 van Horecava. In 2025 zal dat niet anders zijn.

Alle NK’s van 2025

Traditiegetrouw begint het vierdaagse evenement op maandag 13 januari met het NK Lekkerste Broodje. Dit is een bijzondere editie, want het is de veertigste keer dat deze wedstrijd wordt georganiseerd. De organisatie maakt binnenkort meer bekend over deze jubileumeditie.

Het NK Lekkerste Hamburger is een andere wedstrijd die niet meer weg te denken is tijdens het NK De Lekkerste. Deze wedstrijd wordt in 2025 voor de tiende keer georganiseerd – op maandag 13 januari – en de verwachting is dat vele hamburgerspecialisten zich in zullen schrijven.

Culinaire professionals kiezen in 2025 uit acht wedstrijden om aan mee te doen tijdens het NK De Lekkerste. Het NK Lekkerste Pasta en het NK Pizza bakken (georganiseerd door Pizza Profs) vinden weer plaats op de Italiaanse dag: dinsdag 14 januari. Woensdag 15 januari is gereserveerd voor Lekker Anders en het NK Lekkerste Vegan Burger. Het NK sluit af op donderdag 16 januari met het NK Lekkerste Pannenkoek en het NK Loaded Fries. 

Meer informatie over de acht verschillende wedstrijden:


Programma 2025

Het NK De Lekkerste 2025 vindt plaats tijdens Horecava in RAI Amsterdam, van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Locatie: hal 11. Het beloven weer spannende dagen te worden vol plezier en inspiratie.

Maandag 13 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Broodje
15.00 uur: NK Lekkerste Burger

Dinsdag 14 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pasta
15.00 uur: NK Pizza bakken

Woensdag 15 januari
11.00 uur: Lekker Anders
15.00 uur: NK Lekkerste Vegan Burger

Donderdag 16 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pannenkoek
15.00 uur: NK Loaded Fries

Inschrijven

Inschrijven voor alle wedstrijden doe je via de website van Stichting De Lekkerste Wedstrijden, de organisator van het NK De Lekkerste.

 

Kwaliteitsimpuls

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual markt op Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar tijdens jaarlijkse de beurs uit om een topprestatie te leveren. Dat doen ze in acht verschillende vakwedstrijden.

Partners

Het NK De Lekkerste wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food, SVH, Pizza Profs, Houwers, Liebherr en Winterhalter.