Nationale Franchise Beurs
Fast Casual Beursnieuws Ondernemerschap

Bezoek De Nationale Franchise Beurs op 11 en 12 oktober 2024

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 22 augustus 2024

Op vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober wordt De Nationale Franchise Beurs georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem. Overweeg je zelfstandig te ondernemen of als onderdeel van een franchiseformule? Past ondernemerschap bij jou? Bezoek dan de franchisebeurs en ga in gesprek met franchisenemers, advocaten of een bank en krijg in één dag antwoord op al je vragen.

Ruim 100 formules op zoek naar ondernemers

Op de beurs staan meer dan 100 franchiseformules die op zoek zijn naar ondernemers. Naast het ruime aanbod van verschillende formules zijn ook advocaten, brancheorganisaties en de kamer van koophandel te vinden op de beursvloer. De diversiteit aan formules is groot: formules uit alle branches zijn aanwezig, van jonge tot grote gevestigde namen, zowel uit binnen- als buitenland. Een aantal namen van de deelnemers zijn: Bakker Bart, Anytime Fitness, New York Pizza, KeukenCoach, Anne&Max, ABN AMRO en de Nederlandse Franchise Vereniging.

Het Overnameplein

Tijdens je bezoek aan de beurs kun je Het Overnameplein bezoeken. Hier bieden wij, in samenwerking met Bedrijventekoop.nl, bezoekers de kans om op een laagdrempelige manier meer dan 100 overnamekansen te verkennen. Dit zijn mogelijkheden waarbij bestaande franchisenemers op zoek zijn naar een opvolger voor hun draaiende vestiging. Of je nu al ruime ervaring hebt als ondernemer of nieuw bent in de wereld van ondernemerschap, de adviseurs van BedrijventeKkoop.nl staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Seminarprogramma en andere evenementen

Op beide beursdagen zal er een doorlopend seminarprogramma zijn. Diverse experts en ondernemers zullen presentaties en seminars geven over verschillende aspecten van ondernemerschap en franchising. Ook zal er tijdens Taste Your Franchise de mogelijkheid worden gegeven voor het proeven van diverse producten van standhouders op Het Horecaplein. Daarnaast vindt de uitreiking van Franchisenemer van het Jaar plaats en ontvang je een gratis exemplaar van De Nationale Franchise Gids 2024 (t.w.v. €35).

Praktische informatie

De Nationale Franchise Beurs is op beide dagen te bezoeken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en de beurs is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je de beurs bezoeken? Vraag hier gratis één of meer entreekaart(en) aan.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op 11 & 12 oktober op De Nationale Franchise Beurs!