Online adverteren


Bereik beslissers in de horeca ook online

Naast vier dagen beurs, is Horecava ook online een inspiratieplatform voor foodserviceprofessionals. We delen de laatste trends en ontwikkelingen, nieuwste producten en start-ups en beste innovaties en smaken. Online adverteren via onze tweewekelijkse nieuwsbrief, social media kanalen of website kun je op een effectieve manier jouw doelgroep bereiken en doelstellingen behalen, of het gaat om branding & awareness, leadgeneration of het creëren van thought leadership. Benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen? Onze sales consultants denken graag met je mee voor een voorstel op maat.

Niet alleen online, maar ook tijdens de beurs jouw merk of product extra zichtbaarheid te geven? Offline promotiemogelijkheden vind je op de pagina Crossmediaal Adverteren.

Waar wil je adverteren?

Adverteren Horecava website

Horecava website

Plaats een artikel of banner op Horecava.nl dat jaarlijks door ruim 2.000.000 unieke bezoekers wordt bezocht.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Adverteren Horecava nieuwsbrief

Horecava nieuwsbrief

Adverteer in de tweewekelijkse nieuwsbrief van Horecava, met een abonneebestand van ruim 100.000 abonnees.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Adverteren Horecava social media kanalen

Horecava social media

Geef jouw merk of product een boost via de Horecava social media kanalen met ruim 40.000 volgers.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

De informatie en prijzen genoemd op deze website zijn een indicatie waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Prijzen kunnen veranderen onder invloed van de tijd van het jaar, of de combinatie waarin producten worden afgenomen. Voor een sluitende offerte neemt u contact op met één van onze sales consultants. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie & contact

Heb je vragen over online adverteren of ben je benieuwd welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw doelstellingen? Neem dan contact op met onze Sales Consultants. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Tim van Tiel
Tim van Tiel
Senior Sales Consultant
Noortje Slootweg
Noortje Slootweg
Sales Consultant
Andy van Zuidam
Andy van Zuidam
Sales Consultant
Elza Tienpont
Elza Tienpont
Sales Consultant