PersoneelsHUB

De foodservice industrie is flink aan verandering onderhevig. Een grote uitdaging binnen de branche is het personeelstekort; het aantrekken en behouden van medewerkers en het inspelen op de schaarste van de arbeidsmarkt dat effect heeft op alle sectoren. Het is voor leveranciers en ondernemers in deze wereld noodzakelijk in te spelen op de veranderende arbeidsmarkt en daarbij tevens rekening te houden met een duurzame inzet van personeel.  De PersoneelsHUB speelt in op al deze vraagstukken en biedt passende oplossingen en handvatten. 

De PersoneelsHUB is interactief en de toekomstgerichte bedrijven die hier staan willen ondernemers ondersteunen bij de professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Met de juiste begeleiding, arbeidsvoorwaarden en (doorgroei)mogelijkheden houden we flexibele, gastvrije, hartelijke, enthousiaste en harde werkers binnen de branche.

PersoneelsHUB Horecava

Werknemer van nu is de beslisser van de toekomst

Met behulp van diverse thema's wordt er ingespeeld op actuele onderwerpen als het opleiden van personeel, het ontwikkelen van skills, personeelsbinding, sociaal verantwoord ondernemen, inclusiviteit en de inzet van technologie én slimme oplossingen voor meer efficiëntie. Er zijn drie thema's die constant met elkaar in verbinding staan en elkaar versterken: skills, opleidingen en horeca TOPPR. Medewerkers testen op het PersoneelsHUB hun huidige skills, relevantie opleidingen en cursussen worden volop aangeboden en de horeca TOPPR van het jaar wordt gekozen.

"Ontwikkeling, kennisdeling, waardering, doorgroeimogelijkheden en plezier voor de horeca zijn dé redenen voor een bezoek aan de PersoneelsHUB!"

TOPPR van het jaar

Iedere horecamedewerker is een TOPPR en verdient erkenning en waardering voor hun werk binnen deze branche. Daarom heeft TIPPR in 2023 12 horecamedewerkers genomineerd en hun verhalen gedeeld. Tijdens Horecava worden deze TOPPR's extra gewaardeerd, en nog leuker: ze maken allemaal kans om TOPPR van het jaar 2023 te worden. Via de website van TIPPR kun jij stemmen op jouw favoriete TOPPR. De winnaar wordt op dinsdag 9 januari op Horecava bekendgemaakt.

Partners van de PersoneelsHUB

PersoneelsHUB Horecava
PersoneelsHUB Horecava